Om os

PureLid er et nystartet dansk brand stiftet i 2022, som fokuserer på salg af selvrensende vandflasker. Vores mission er at gøre det nemt at vælge det sundere og mere bæredygtige valg når tørsten melder sig, når som helst og hvor som helst.

Vores produkt forbedrer vandkvaliteten, smagen og oplevelsen, så det aldrig mere skal være en bedre mulighed at række ud efter en engangs plastflaske. Desuden skal du aldrig mere tænke på, at din kaffe bliver kold, eller at vandet efter en hård træning ikke er iskoldt. Nævnte vi, at flasken heller ikke skal rengøres? Det gør den nemlig selv, når du steriliserer vandet. Her fjerner den alle bakterier, som måtte lugte. 

Vi har i mange år ledt efter den perfekte flaske, som skal gøre hverdagen nemmere for os samtidig med, at den skåner miljøet, og nu har vi endelig fundet den.  

PureLid er en dansk webshop med fokus på høj produktkvalitet, hvor kundetilfredshed altid er vores øverste prioritet. Vi sender pakker afsted hver dag, hvilket muliggør lynhurtig levering på kun 1-3 hverdage. Så snart du har angivet en bestilling, vil du modtage en ordrekvittering og efterfølgende et tracking nr, så du altid kan følge din pakke.

Derudover har vi udvidet de almindelige 14 dages returret til 30 dage.

Du kan finde os på Facebook og blive fan af PureLid her: https://www.facebook.com/PureLidCPH